Μεγάλο τζάκι, ο παράδεισος του εργένη: Σα να ξεπήδησε από περιοδικό μόδας το σπίτι του Θοδωρη Μαραντίνη, εντυπωσιάζει με την ομορφιά του

Μετά τις άπειρες δικαστικές μάχες που είχε με την πρώην σύζυγο του Σίσσυ Χρηστίδου, ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης, έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι λειτουργεί και στα social media, αφού σπάνια θα συναντήσεις φωτογραφίες από την καθημερινότητά τoυ και κυρίως από το σπίτι τoυ.

Με μια δημοσιεύση που μοιράστηκε στα social media, μας έδειξε εικόνες από το cozy σαλόνι του και ξετρελαθήκαμε τόσο με τους υπέροχους χρωματισμούς που έχει επιλέξει όσο και με τα απίθανα έπιπλα που έχει επιλέξει.

Θοδωρής Μαραντίνης: Μας δείχνει το σπίτι του και εμείς ζηλέψαμε

Από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι βεβαίως το τέλειο ξύλινο πάτωμα που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, την υπέροχη τραπεζαρία της σε καφέ απόχρωση και φυσικά τα μοντέρνα έπιπλα.

Συγκεκριμένα, στο σαλόνι πρωταγωνιστεί ένα fluffy χαλί στο χρώμα γκρι μ, ενώ ο μεγάλος καναπές σε σχήμα “πι” έχει το χρώμα της μόκας. Απέναντι από τον καναπέ, βλέπουμε μια σύνθεση στο σκούρο γκρι – ανθρακί χρώμα, όπου υπάρχει μια κρεμαστή τηλεόραση και κάποια διακοσμητικά, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε το εντυπωσιακό τζάκι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει αρκετό γούστο, που αποδεικνύεται από το πώς έχει διακοσμήσει το σπίτι του.

Θοδωρής Μαραντίνης: Δείτε το video που δημοσίευσε

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι