Μέχρι κι ο Κατακουζηνός θα πάθαινε πλάκα με τη Ροζμαρί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Έτσι είναι σήμερα-Με τι ασχολείται

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Ο ρόλος της Ροζμαρί στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν μόνο για μία εμφάνιση όμως έκανε αισθητή την παρουσία του. Η Γαλλίδα αγαπημένη του Μάνθου νόμιζε πως είναι έγκυος μετά από μια βραδιά που πέρασε με τον καθηγητή στο σπίτι του φίλου του και τα έκανε όλα… άνω κάτω με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως για την αποχή της από το θέατρο και την τηλεόραση οφείλεται η γέννηση του γιου της, καθώς σταμάτησε να εργάζεται το πρώτο διάστημα που ήρθε στη ζωή της και αφοσιώθηκε σε αυτόν. Παρόλα αυτά, απέκτησε μία νέα ασχολία, που αφορά την επιχείρηση του συζύγου τη, τον οποίο ερωτεύτηκε παράφορα.

Οι δηλώσεις της Ισαβέλλας Βλασιάδου

«Άφησα την υποκριτική όταν γεννήθηκε ο γιος μου και η αλήθεια είναι πως σε αυτό τον χώρο είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπείς με τους ίδιους όρους που ήσουν πριν. Αν σιγά σιγά απομακρυνθείς, είναι ένας χώρος που όλοι είμαστε αναλώσιμοι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι μια κανονική μαμά όπως και είμαι και ένας κανονικός άνθρωπος γενικά. Αυτό που προέχει μέσα σε μια οικογένεια είναι να προμοτάρεις τη λάμψη του παιδιού».

«Ασχολούμαι με την επιχείρηση του άντρα μου που αφορά στο design και τα έπιπλα. Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε. Η οικογένεια είναι η ασφάλειά μας. Οικογένεια μπορεί να είναι και οι φίλοι», κατέληξε.

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί φοίτησε στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Ταυτόχρονα σπούδασε και υποκριτική στη δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Οπως φάνηκε όμως στην πορεία, την κέρδισε η τέχνη και κάπως έτσι ακολούθησε την καρδιά της και το μονοπάτι για το θέατρο και την τηλεόραση.

Η καλλιτέχνις, η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο γοητευτική, αφού φροντίζει το σώμα της με σωστή διατροφή και συστηματική γυμναστική.

Στα προσωπικά της στάθηκε τυχερή. Ο έρωτάς της με τον Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, που κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο, διασώθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας, όπως επιθυμούσαν και οι δύο.

Related posts

Της κρατάει τα χέρια και την κοιτά στα μάτια: Συγκίνησε τους πάντες η Άντζελα Γκερέκου με την φώτο του Τόλη

Κοιλιακοί φέτες, στήθος πέτρα, πόδια αθλήτριας στίβου: Η Μαλέσκου είναι το πιο γυμνασμένο κορμί της Ελλάδας

Έζησαν έναν παθιασμέvο έpωτα: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής που είχε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη πολύ πριν τον Πάριο