Με τζιν, μυτερές γόβες και τσάντα γνωστού οίκου μόδας: Η κομψή εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ δίπλα στον Παύλο όπως αρμόζει σε μια γαλαζοαίματη

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου να περπατούν οι δυο τους, μαζί με τον Κώστα Καίσαρη. Ήταν ευδιάθετοι και μόλις παρατήρησαν, μάλιστα, πως υπήρχε κάμερα απέναντί τους, δεν ενοχλήθηκαν, αντιθέτως χαμογέλασαν.

Η πρώτη είχε επιλέξει ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο για να εμφανιστεί. Αν και τα κομμάτια που αποτελούνταν είναι απλά, είναι πάντα διαχρονικά και κομψά, γι’ αυτό και ξεχωρίζουν. Πιο συγκεκριμένα, είχε επιλέξει να βάλει μία τζιν παντελόνα, σε ανοιχτό χρώμα, την οποία συνδύασε με κρεμ πουκάμισο και σκούρο μπλε σακάκι, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία μπεζ τσάντα γνωστού οίκου μόδας.

Το outfit ολοκληρωνόταν με τις μυτερές nude γόβες της, κάποια βραχιόλια και τα γυαλιά της. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε μαύρο παντελόνι, με λευκό πουκάμισο και μπλε σακάκι, εξίσου εντυπωσιακός δίπλα της.

Related posts

Χεράκι χεράκι με εντυπωσιακή ξανθιά ο 90χρονος Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ποια είναι

«Είναι φλώρος» Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από αυτό που της έκανε ο Αλέξανδρου – Τι την εκνεύρισε

Κοινές διακοπές για Αυγουστίδης – Φαμέλη: Ως «Αργυρώ» και «Αστέρης» στις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά τον Σασμό