«Με τσακίσατε τώρα»: Η στιγμή που η Μαίρη Χρονοπούλου μαθαίνει τα δυσάρεστα και «λυγίζει» για την αγαπημένη της Νόνικας Γαληνέα

Μαίρη Χρονοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός μαθαίνει ζωντανά στον αέρα για τον χαμό της Νόνικα Γαληνέα και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή η  φίλη της Μαίρης Χρονοπούλου

Το TLIFE επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία ενημερώθηκε έτσι για τον θάνατο της παλιάς της φίλης. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθήτριες με τη Νόνικα Γαληνέα και γνωρίζονταν από μικρή ηλικία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια είχαν χαθεί…

«Ήμασταν συμμαθήτριες. Από εκείνη θυμάμαι όλα τα παιδικά μας χρόνια. Έμενε κοντά μου… Ήμασταν στο σχολείο μαζί από τα 12 μας, μετά πήγε Ιταλία, παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και έγινε ηθοποιός. Ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και έκανε οικογένεια, εγώ ήθελα πάντα οικογένεια και έγινα ηθοποιός. Τραγικό…» ανέφερε στο TLIFE η σπουδαία ηθοποιός.

«Είχε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Εγώ είχα υποπτευθεί ότι είχε κάτι. Είχαμε χρόνια να επικοινωνήσουμε. Είχε χαθεί, δεν εμφανιζόταν καθόλου και έλεγα κάτι θα έχει αυτό το κορίτσι. Καθόλου επικοινωνία. Με τσακίσατε τώρα… Πήγα πολλά χρόνια πίσω. Θυμήθηκα τα παιδικά μας χρόνια. Ίσως είχε άνοια γιατί είχε χαθεί, δεν εμφανιζόταν καθόλου, ο Θεός να την έχει κοντά του. Με τσάκισες τώρα… Πολύ λυπηρό» εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα