Με το καλό Μαντώ Γαστεράτου! «Η οικογένεια μας μεγαλώνει!!! +2» – Η ανακοίνωση και οι φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον Νίκο Ισηγόνη το 2018 μετά από 2,5 χρόνια σχέσης και μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2020, και την Κυβέλη, η οποία ήρθε στη ζωή τους περίπου δύο χρόνια πριν, στις 8 Αυγούστου του 2022 συγκεκριμένα.

Πλέον έχει βρει τους ρυθμούς της και έχει προσαρμοστεί στην νέα της καθημερινότητα, όμως αυτή σύντομα θα αλλάξει αφού δύο νέα μέλη θα έρθουν στην οικογένειά της. Η αδερφή της, όπως ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από την φουσκωμένη κοιλίτσα, σύντομα θα γίνει μητέρα διδύμων! Ο ενθουσιασμός και η χαρά της δεν περιγράφονται.

Η ανακοίνωση της Μαντώς Γαστεράτου

Απίστευτο το συναίσθημα Περιμένω πως και πως να αγκαλιάσω τα ανιψάκια μου και να τα δω να μεγαλώνουν δίπλα στα μικρά μου!!! Προς το παρόν ο Γιώργος και η Κυβέλη έχουν κάνει “κατάληψη” στο καρότσι που πήραμε δώρο στον θείο Χάρη και στην θεία Ειρήνη… Εγώ από την άλλη είμαι ήδη “χαζοθεία” με την βούλα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια με ευχές κάτω από την ανάρτηση.

Related posts

«Συγχώρεσέ με»: Στα πατώματα ο Νίνο για την Josephine μετά τις φήμες χωρισμού

Γνωστός φωτογράφος και πολύ μαλλιαρός: Ο Άγγελος Μπράτης αγκαλιά με τον νέο σύντροφό του μπροστά στο φακό

Το είπε ξεκάθαρα για το τέλος με τον Σεφερλή ο Γιάννης Καπετάνιος: «Με τον Μάρκο δεν υπάρχει…»