5,5 μηνών έγκυος,με την κοιλιά στο στόμα και μίνι μαύρο φόρεμα: Όλοι κοιτούσαν την Ιωάννα Τούνη στη νέα της δημόσια εμφάνιση

Ιωάννα Τούνη: Η νεαρή influencer και επιχειρηματίας έχει αποκτήσει το δικό της brand ρούχων μαζί με την κολλητή της φίλη και τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Εκτός από την επιτυχία της στο επαγγελματικό κομμάτι, η Ιωάννα τους τελευταίους μήνες περνάει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της αφού είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα ειδικά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της πέρασε αρκετά δύσκολα με την υγεία της και προσπαθεί να αναρρώσει και να μην κουράζεται.

Ιωάννα Τούνη: Η καθημερινότητα της μέλλουσας μανούλας

Η ζωή της Ιωάννας Τούνη όπως και του Δημήτρη Αλεξάνδρου εδώ και μήνες έχει χωριστεί σε Θεσσαλονίκη – Αθήνα, εν αναμονή του νέου μέλους της οικογένειά τους, μετά βλέπουν! Το βράδυ της Κυριακής 18/9, λοιπόν, η influencer που βρίσκεται Σαλόνικα, μακριά από τον αγαπημένο της τώρα, βγήκε μετά από αρκετό καιρό για ποτό (δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγησή της για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης τους πρώτους μήνες), με αφορμή τα γενέθλια της παιδικής – κολλητής της φίλης, Στέλλας Πάσσαρη.

Η εμφάνισή της για… εγκυμονούσα ήταν άκρως αισθησιακή και η αλήθεια είναι πως αν δεν την δει κάποιος από το που φουσκώνει η κοιλίτσα, δύσκολα μπορείς να καταλάβεις ότι περιμένει παιδί! Η ενναλακτική γυμναστική που κάνει η Τούνη στον 5ο μήνα:
«Μόλις έκανα pregnacy pilates (yoga). Πολύ μου άρεσε θα ξανακάνω σύντομα! Δουλέψαμε πολύ αναπνοές, τεντώματα, στρέτσινγκ. Πράγματα που μεταγενέστερα θα με βοηθήσουν και στον τοκετό απ’ ό,τι διάβασα, έμαθα και ενημερώθηκα» .

Related posts

“Όταν πας συνέχεια διακοπές με φίλες”: Η Κώστας Τσουρός αποκάλυψε την αλήθεια για το διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε