Με ροκ διάθεση και πράσινο κάπελο: Η Αννα Βίσση είδε τον Παναθηναϊκό μαζί με τα εγγόνια της – Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Μήτογλου

HΆννα Βίσση απέδειξε για ακόμα μία φορά, ότι είναι η πιο κουλ γιαγιά, αφού πήγε μαζί με τα 2 της εγγόνια, Νίκο και Νέστορα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει αγώνα του Παναθηναϊκού.

Πήγε σε αγώνα μπάσκετ με τους εγγονούς της

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, εδώ και αρκετά χρόνια ζει με τους 2 γιους της, Νέστορα και Νίκο, στις ΗΠΑ. Επισκέπτεται την Ελλάδα αρκετά συχνά, ενώ όπως άλλες χρονιές έτσι και φέτος, επέλεξε να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια λατρεύει να περνάει χρόνο με τα εγγόνια της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερές στιγμές τους.

Στην πιο πρόσφατη οικογενειακή τους έξοδο, όπως μοιράστηκε μέσα από τα στόρι της στο Instagram, η Άννα Βίσση με τα εγγόνια της και τον πατέρα τους Θανάση Πανουργιά, βρέθηκαν στον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, στο κλειστό στάδιο του ΟΑΚΑ, να διασκεδάζουν και να πανηγυρίζουν στις κερκίδες.

Η Άννα Βίσση πέρα από το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε με τα εγγόνια της και παίκτες της ομάδας, συναντήθηκε και με τον Γιάννη Στάνκογλου και έβγαλε selfie, την οποία εκείνος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram. Στην λεζάντα της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο μπάσκετ με την Αννούλα…».

Related posts

Κατέρρευσε η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που πήρε τέτοιες διαστάσεις το διαζύγιο»

Διέρρευσε 23 χρόνια μετά το θάνατό του: Η τελευταία επιθυμία του Ντίνου Ηλιόπουλου, ήταν αυτές οι 9 λέξεις

Το minimal σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα είναι το όνειρο κάθε ζευγαριού: Κεραμική κουζίνα, δωμάτιο ντουλάπα και ξεχωριστός χώρος για τις μικρές