Με ράστα και αέρα Άγιου Δομίνικου: Ο Στέλιος Ρόκκος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης στο Survivor – Ο αγαπημένος παίκτης που έχει

Ο Στέλιος Ρόκκος, όπως έγινε γνωστό θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης στο Survivor All Star! Είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και περνάει φανταστικές στιγμές με τη σύζυγό του.

Ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτη

Στις τηλεοπτικές κάμερες που πέτυχε στο αεροδρόμιο, ανέφερε:  «H πρόταση για να τραγουδήσω στο πάρτι της ένωσης του Survivor έγινε όταν η γυναίκα μου άλλαξε λουκ και ταίριαζε με το νησί. Στα χρόνια της καραντίνας έβλεπα το παιχνίδι, τώρα όμως δεν έχω προλάβει λόγω δουλειάς.

Έχω αγαπημένο παίκτη στο Survivor αλλά δεν θέλω να τον αποκαλύψω για να μην επηρεάσω τον κόσμο. Με τον Ηλία Μπόγδανο ήμασταν μαζί στο X- Factor. Δεν θα μείνουμε πολύ στον Άγιο Δομίνικο. Θα ήθελα να τραγουδήσω με τον Γιώργο Λιανό στο πάρτι της ένωσης».

Η νέα εμφάνιση της Λελέ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του έφτασαν χθες στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησαν ήδη τις διακοπές εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Στέλιου Ρόκκου.

Η Λελέ Γκόφα Ρόκκου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο. Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς και να διασκεδάζει στις απέραντες παραλίες.

Related posts

Εγκατέλειψε την Ελλάδα, άλλαξε ζωή: Η νέα εικόνα της Γωγώς Κωστάκη 6 χρόνια μετά το Masterchef

Μίλησε ανοιχτά για τον Δημήτρη Κόκοτα η Τραϊάνα Ανανία: «Η κατάσταση δεν ήταν χαχά και χουχού…» (video)

Άρπαξε την ευκαιρία ο Μάνεσης και την είπε στη Χρηστίδου: «Προφανώς ο Λιάγκας έχει μεγαλύτερο IQ από εμένα»