Με παγιετέ παντελόνα, γούνα και κόκκινο κραγιόν η Ρούλα Κορομηλά δίπλα στον Κιάμο – Χαμός από κομφετί και λαμπιόνια στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά

Λίγες ημέρες μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας , πραγματοποιήθηκε εκείνη στον Πειραιά. Η εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, στις 17:00 συγκεκριμένα, και εκεί βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά, για να παρουσιάσει το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου, ο οποίος διασκέδασε τους πολίτες με τα τραγούδια του.

Η παρουσιάστρια ήταν υπέρλαμπρη! Φορούσε ένα μαύρο σακάκι, παγιετέ παντελόνα και μία ολόλευκη γούνα από πάνω, που έκανε την τέλεια αντίθεση με το κατακόκκινο κραγιόν της. Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε από τον Δήμαρχο της Πόλης, Γιάννη Μώραλη, που συνοδευόταν από την οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έλατο έχει τοποθετηθεί έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, έχει ύψος 16 μέτρα και έχει στολιστεί με 150.000 φωτεινά λαμπάκια. Το παρόν έδωσαν και πολλοί διάσημοι, ανάμεσα στους οποίους εντοπίστηκε η Νόνη Δούνια.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Χεράκι χεράκι με εντυπωσιακή ξανθιά ο 90χρονος Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ποια είναι

«Είναι φλώρος» Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από αυτό που της έκανε ο Αλέξανδρου – Τι την εκνεύρισε

Κοινές διακοπές για Αυγουστίδης – Φαμέλη: Ως «Αργυρώ» και «Αστέρης» στις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά τον Σασμό