Με μόνο 6 λέξεις: Η Κατερίνα Στικούδη απαντά κατάλληλα σε όσους την κράζουν για τα κιλά της γέννας

Είναι κάπως γνωστό πως η Κατερίνα Στικούδη όσο συχνά δέχεται (αχρείαστα) σχόλια για το πώς χειρίζεται η μητρότητα και βασικά, το σώμα της, με τόση ευκολία αποστομώνει όλους αυτούς που φαίνεται να έχουν άποψη για ό,τι δεν τους αφορά. Αυτή τη φορά είχε μια ωραιότατη απάντηση για εκείνους που φαίνεται να ενδιαφέρονται παραπάνω από όσο θα έπρεπε ενδεχομένως για τα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη. Ναι, ζουν ανάμεσά μας. Και νοιάζονται. Νοιάζονται πολύ.

Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τα αρνητικά σχόλια που εισπράττει, αλλά και για τη νέα της καθημερινότητα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Κατερίνα Στικούδη, δεν είχε καμία όρεξη ούτε να δείξει υπομονή, ούτε να κάνει τη γλυκούλα.

Η απάντησή της

«Υπάρχει αϋπνία με το μωρό στο σπίτι. Όταν έρχεται ένα νέο μωράκι πρέπει να το φροντίσουμε, να το προσέξουμε. Με τον Βύρωνα το προσπαθούμε, να είναι ενεργός, να τον κάνουμε μπάνιο μαζί. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα», είπε αρχικά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Αναφορικά με τα σχόλια που εισέπραξε μετά την πρώτη εμφάνιση που έκανε, λίγο καιρό μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, είπε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή, όταν κάτι μας ενοχλεί, ειδικά όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας, που είναι μια περίοδος που και η ίδια και ψυχολογικά και το σώμα θέλουν τον χρόνο τους για να επανέλθουν, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε. Πέρα από αυτό, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Ο καθένας θέλει να είναι όπως θέλει να είναι και αν θέλω να πάρω άλλα δέκα, θα φάω μέχρι σκασμού, και λόγο δεν θα δώσω σε κανέναν».

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»