Με μίνι πράσινο φόρεμα, over the knee μπότες και άκρως αδυνατισμένη: Η εμφάνιση της Σούπερ Κική μετά τη λιποαναρρόφηση είναι σοκαριστικά τέλεια!

Κάποτε ξεχώριζε το μπλε μαλλί της και η έντονη προσωπικότητά της, τώρα ξεχωρίζει το λαμπερό χαμόγελό της και ο αέρας ανανέωσης που έχει το περπάτημά της. Πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της πια, η Super Κική εδώ και καιρό έχει μπει στην διαδικασία να αλλάξει πράγματα πάνω της που δεν της άρεσαν και ο κόπος της δικαιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Πριν από κάποιους μήνες η γνωστή influencer μοιράστηκε με τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media πως έκανε λιποαναρρόφηση στα πόδια γιατί ενώ αδυνάτιζε το λίπος δεν έφευγε με τίποτα από συγκεκριμένα σημεία. Το αποτέλεσμα σοκαριστικό και η απόδειξη αυτού οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο Grand Opening του Lolitas house, στον Πειραιά. Πιο χαμογελαστή από ποτέ πόζαρε φορώντας ένα μίνι πράσινο φόρεμα και over the knee μπότες. Το ότι έχει αδυνατίσει είναι ολοφάνερο, όπως κι ότι έκανε ένα απίστευτο glow up!

Η νέα εμφάνιση της Super Κική

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά