«Με λέγανε ναρκομανή και αλκοολικό…»: Η συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου στο Νίκο Χατζηνικολάου που είχε «σπάσει» τα μηχανάκια της AGB

Πριν από 24 χρόνια, ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με την Άντζελα Γκερέκου, είχαν μιλήσει σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Μέσα σε όλα αυτά που είχαν ειπωθεί μεταξύ τους το μακρινό 1998, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ρωτήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους πως πήρε την απόφαση να κόψει το ποτό και το τσιγάρο.

Τόλης Βοσκόπουλος: Γιατί έκοψε το ποτό και το τσιγάρο

Τότε εκείνος είχε απαντήσει ότι κάπνιζε επί 46 χρόνια (από την ηλικία των 12), αλλά έκοψε όλες τις κακές συνήθειες για να μπορεί να απολαμβάνει τις καλές, δείχνοντας με το χέρι του την Άντζελα Γκερέκου, με την οποία εκείνη την εποχή είχαν γίνει ζευγάρι.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναφέρει πως κάποιοι τον έλεγαν ναρκομανή και αλκοολικό, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ήταν. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε τονίσει πως ήταν απλά ένας πότης, που εκείνη την εποχή ο οργανισμός του δεν ήταν στα καλύτερα του και με ένα ποτό ξέφευγε.

Υπενθυμίζεται, πως ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε περάσει μεγάλη «τρικυμία» στην προσωπική του ζωή, ειδικά το 1995 και τον χωρισμό του με τη Τζούλια Παπαδημητρίου.

Τόλης Βοσκόπουλος: Δείτε την συνέντευξη

πηγή: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKWrmgswv7WyAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR:el

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»