«Με κέρδισε ο νεότερος άνδρας»: Η Εύη Βατίδου σπάει τη σιωπή της για τον σύντροφό της-Ετοιμάζεται για γάμο;

«Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία», δήλωσε το γνωστό μοντέλο για την καινούργια της σχέση με νεότερο άντρα.

Οι δηλώσεις της

Η Εύη Βατίδου έκανε αποκαλύψεις για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο, αλλά και τη διαφορά ηλικίας τους.

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», ανέφερε η Εύη Βατίδου.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Στο ερώτημα για το αν υπάρχει πιθανότητα ενός δεύτερου γάμου, η Εύη Βατίδου είπε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».Ακόμη, σε σχέση με την επιλογή της να είναι με έναν πιο νέο από εκείνη άνδρα, η Εύη Βατίδου σχολίασε: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Η Εύη Βατίδου, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται σε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.Η ίδια είχε δηλώσει δημόσια στο παρελθόν πως είναι ερωτευμένη με κάποιον κατά 12 χρόνια νεότερό της. Ο Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο.Η Εύη Βατίδου δημοσίευσε στις 4 Μαΐου μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα