Με καρφιά στο λαιμό και στις μπότες: Η Τάμτα δημοσίευσε μια σπάνια φωτό με τον Πάρι Κασιδόκωστα από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Η Τάμτα έκανε αλλαγή του χρόνου διασκεδάζοντας σε βραδινό μαγαζί μαζί με αγαπημένους της φίλους και φυσικά μαζί με τον αγαπημένο της και επί χρόνια σύντροφο, Πάρι Κασιδόκωστα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είδαμε και μερικές φωτογραφίες τους.

Το εκκεντρικό look της τραγουδίστριας είναι κάτι, που δε σταθούμε ιδιαίτερα καθώς η Τάμτα πάντα μας εντυπωσιάζει με τη φαντασία της ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, που έχει υποστεί κάτι σαν ”identity crisis”, όπως λεγόταν και ένα από τα άλμπουμ της.

Από την άλλη ο Πάρις Κασιδόκωστας έκανε μια πιο κλασσική επιλογή σε ότι αφορά την εμφάνισή του το βράδυ της αλλαγής του χρόνου – επιλέγοντας ένα κοστούμι στο χρώμα του μαύρου συνδυάζοντάς το με λευκό πουκάμισο.

Δείτε την ανάρτηση

«Ευτυχισμένο το νέο έτος! Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη αγάπη, υγεία, ευτυχία, ειρήνη, ισορροπία, πνευματική ανάπτυξη και απεριόριστη δημιουργικότητα», έγραψε η Τάμτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)

Related posts

“Ο Θεός μου έστειλε το ωραιότερο δώρο”: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια της Σπυροπούλου, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

«Μην το μάθει ο άντρας μου»: Σούσουρο με την ανθοδέσμη της Ελένη Τσολάκη, προσπάθησε να την κρύψει

Κάνει θραύση, το θέλουν όλες: «Έκλεψε» τα φλας η Ελένη Μενεγάκη με το απόλυτο φόρεμα για το Καλοκαίρι