Με φούστα, λευκά μποτάκια κάλτσα, τα χέρια γεμάτα ψώνια και το κινητό στο αυτί – Η μοναχική βόλτα της Κατερίνας Καινούργιου στη Γλυφάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά δίνει έμπνευση με τα look που επιλέγει να φορά στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, ωστόσο έμπνευση παίρνει το κοινό της και από τις εμφανίσεις που κάνει εκτός πλατό, στις βόλτες της στους δρόμους της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε πριν από λίγα 24ωρα στη Γλυφάδα, να προχωρά μόνη της με τσάντες από ψώνια στα χέρια της, ντυμένη κομψά με μία άλλη διάθεση. Είχε επιλέξει να φορέσει μία μακριά φούστα σε άλφα γραμμή, σε μαύρο χρώμα, και από πάνω ένα ριγέ ασπρόμαυρο μακρυμάνικο μπλουζάκι.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στη Γλυφάδα

Ταίριαξε το σύνολό της με λευκά ψηλοτάκουνα μποτάκια “κάλτσα”, ενώ στον ώμο της κρατούσε μία μεγάλη τσάντα σε σκούρα μπλε απόχρωση. Δεν έλειπε το ρολόι από το χέρι της και δύο διακριτικά σκουλαρίκια στα αυτιά της, ενώ στο πρόσωπο φορούσε vintage μαύρα γυαλιά ηλίου.

Μιλούσε στο κινητό της και περνούσε το δρόμο, χωρίς αρχικά να αντιλαμβάνεται πως ο φωτογράφος την ακολουθεί, ωστόσο μόλις το αντιλήφθηκε χαμογέλασε και συνέχισε την βόλτα της ανενόχλητη.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Είναι 1,5 χρονών έχει γυρίσει τον μισό κόσμο: Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον μικρό Πάρη στο Σικάγο & όλοι είπαν το ίδιο

Σε πελάγη ευτυχίας η Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αρραβωνιάστηκε μετά από 9 μήνες σχέσης – «Οι γονείς μου έκλαιγαν…»

“Πάμε για το 8ο”: Τρελαμένος ο γιος του Κούγια, Χρήστος, με την νίκη του Παναθηναϊκού & το ευχαριστώ στο πατέρα του