Με χρυσές μπότες και γούνα στο πλευρό του Σερίφη: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνα Στικούδη έξω από το μαιευτήριο λίγες μέρες μετά την γέννα

Η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο το Σάββατο 17/2 από το ιδιωτικό μαιευτήριο στα βόρεια προάστια, που έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της. Ο Βαγγέλης Σερίφης και ο γιατρός της παρουσιάστριας – τραγουδίστριας ήταν στο πλευρό της κατά την έξοδο από το νοσοκομείο.

Το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Γειά Σου λίγο πριν αναχωρήσουν για το σπίτι τους με το μωρό, καθώς και φωτογραφήθηκαν και στον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr που ήταν εκεί και τους περίμενε.

Οι πρώτες δηλώσεις

Να τονίσουμε εδώ, πως η Κατερίνα Στικούδη έλαμπε από ευτυχία λίγες ημέρες μετά τον δεύτερο τοκετό της και φυσικά έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές βγαίνοντας από το μαιευτήριο.

«Ήταν μπορώ να πω μια πολύ ωραία εμπειρία μαζί με τον γυναικολόγο μου είναι η δεύτερη φορά, που συνεργαζόμαστε εξαιρετικά. Με φρόντισαν όλοι από την πρώτη στιγμή που μπήκα μέσα. Ήταν ομολογώ η διαδικασία πιο εύκολη, όλα έγιναν πιο γρήγορα, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πολύ χαρούμενη.

Δεν το πίστευα ότι το μωρό βγήκε τόσο γρήγορα. Κοίταξα τον Βαγγέλη με απορία. Σε 2,5 ώρες είχα γεννήσει, μια σπρωξιά, με έναν πόνο που λένε», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Σερίφης ανέφερε: «Όλα θα πάνε καλά, να ευχαριστήσω και εγώ όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείο, ένα πολύ μεγάλο μπράβο. Ήμουν μέσα στη γέννα».

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

“Σπλάχνα μου” Μελίνα και Γιώργος έκαναν το ομορφότερο δώρο για τη γιορτή της μητέρας στη Βανδή!

“Με έφτασε σε ύψος” Στην εφηβεία η κόρη της Μπέττυ Μαγγίρα, βγήκαν μαζί για ψώνια και όλοι τις χάζευαν

“Μια ποδοσφαιρική ομάδα στο σπίτι” Γυναίκα είναι μόλις 39 ετών και έχει ήδη 9 παιδιά