Με αέρα 70s, ξεχώριζε ανάμεσα στις άλλες: Η Μαρία Ναυπλιώτου φόρεσε το σύνολο που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες

Μια κομψή βραδινή έξοδο έκανε η Μαρία Ναυπλιώτου στον Πειραιά. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άτλας της δεκαετίας του 2000» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Οι Γιάννης Καλαβριανός, Μαρία Ναυπλιώτου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δέσποινα Γιαννοπούλου-Λένα Δροσάκη, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Γλάστρας.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τη νέα παράσταση του Παντελή Φλατσούση από τις 10 Μαΐου στην Κεντρική Σκηνή, με ένα εξαιρετικό σύνολο ηθοποιών: Λένα Δροσάκη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Γλάστρας, Γιώργος Κριθάρας, Στεφανία Ζώρα, Αναστάσης Γεωργούλας. Επί σκηνής οι μουσικοί Παιδί Τραύμα και Emi Path.

Η μπλούζα κοστίζει 360 ευρώ και το flared παντελόνι 320 ευρώ. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με πέδιλα και slouchy τσάντα φάκελο σε μπεζ χρώμα.

Related posts

Όροι για την επανασύνδεση: Ποιες απαιτήσεις έχει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης από την Κατερίνα Καινούργιου για να είναι ξανά μαζί

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Μπισμπίκης: Το νέο εντυπωσιακό look που έκανε στα μαλλιά της η Δέσποινα Βανδή – Η απόλυτη τάση

Κανείς δεν το πρόσεξε: Σούσουρο στον γάμο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο – Η λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς