Με 170 ευρώ τις «έσβησε» όλες: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε έτσι σε έξοδό της & όλα τα βλέμματα ήταν πάνω της

Είναι μια γυναίκα που έχει περπατήσει χιλιόμετρα σε πασαρέλες και η μόδα ρέει στο αίμα της. Το στυλ της είναι αξεπέραστο και φυσικά στο Shopping Star οι συμβουλές της… πιάνουν τόπο, δείχνοντας τον στυλιστικό δρόμο στις διαγωνιζόμενες, που κάνουν ό,τι μπορούν για να τα καταφέρουν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο, δεν έχει ανάγκη από υποδείξεις περί looks, τάσεων και trends, αφού οι εμφανίσεις της στο street style είναι η μία καλύτερη από την άλλη, ενώ τα σύνολα που επιλέγει εντός πλατό θέλουμε να τα αντιγράψουμε… ASAP.

Πλήρως ενημερωμένη πάντα, φροντίζει να φοράει ό,τι “παίζει” στη μόδα, εντός και εκτός πλατό, δοκιμάζοντας διαφορετικά στυλ, που αναδεικνύει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τελευταία της επιλογή ένα look που κάλλιστα θα μπορούσες να φορέσεις στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι, ήτοι ένα μοδάτο office look, που ακολουθεί όλες τις τρέχουσες τάσεις.


Μάλιστα, η ίδια επέλεξε το χρώμα της σεζόν, ένα total red σύνολο με σορτσάκι και σακάκι, που συνδύασε με επίσης κόκκινο πουκάμισο και ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ίδια απόχρωση. Η Ηλιάνα δημιούργησε ένα outfit, που συνδυάζει την κομψότητα με τη θηλυκότητα και την χρηστικότhτα, στοιχεία που χρειάζεσαι σίγουρα από ένα office look.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο απροσδόκητο office look

Το σορτσάκι είναι ένα “παρεξηγημένο” κομμάτι και συνήθως αποφεύγεται για επαγγελματικούς χώρους. Όμως, το θέμα δεν είναι το σορτσάκι αυτό καθεαυτό αλλά το σχέδιο που θα επιλέξεις και το styling που θα κάνεις, διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ της άνεσης και της κομψότητας, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι κιτς ή προκλητικό.

Η Ηλιάνα προτίμησε μια βερμούδα και ασορτί σακάκι, σε λινό ύφασμα, που συνδύασε με κόκκινο πουκάμισο σε διαφορετικό τόνο, κλειστό στον λαιμό, αφήνοντας να αναδειχτούν τα καλλίγραμμα πόδια της με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ο ορισμός της έμφυτης κομψότητας, της φινέτσας και του εκλεπτυσμένου γούστου!

Related posts

Ο Θεός να βάλει το χέρι του: Απίστευτη τραγωδία με τουλάχιστον 13 νεκρούς

Νέα σχέση για την Δανάη Μπάρκα: Ξέχασε τον Τσαγκρίδη και ανακοίνωσε τα ευχάριστα για τα προσωπικά της

“Ήρθε και η σειρά της” Βόμβα για την Μπέττυ Μαγγίρα – Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της