Μαζω…χτείτε: “Γιώργο σε ευχαριστούμε”: Ο Μαζωνάκης τραγούδησε στις γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και αποθεώθηκε

Μια πράξη αγάπης έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης αφού έδωσε μια μικρή συναυλία στις γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.

Τραγούδησε τις επιτυχίες του

Ο ίδιος, όπως φαίνεται από ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης επισκέφτηκε τα κελιά των γυναικών που κρατούνται στον Κορυδαλλό και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του.
Στο βίντεο που ανέβασε από την επίσκεψή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης περπατά στους διαδρόμους της φυλακής και μιλά με τις κρατούμενες. Ακόμη, δείχνει αποσπάσματα από τη συναυλία που παραχώρησε στον προαύλιο χώρο της φυλακής και στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στη βιβλιοθήκη και τα κελιά.

Αφιερώσεις από τις κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού στον Γιώργο Μαζωνάκη
Κάποιες από τις γυναίκες της φυλακής είχαν ετοιμάσει διάφορες χειροτεχνίες και πανό με αφιερώσεις για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

“Πίστη – Ελπίδα – Αγάπη. Σας ευχαριστώ… Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 14 Φεβρουαρίου 2023” γράφει στην ανάρτησή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.Ευχάριστη έκπληξη από τον τραγουδιστή που μας δείχνει πως είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Στο τέλος του βίντεο όπως θα δείτε λέει στις κρατούμενες: “Σας εύχομαι… Ελευθερία! και πίστη στον Θεό”. Μπράβο του…

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμúριο το επεισόδιο, τα ζήτησα και μου τα έδωσαν

Τράβηξε όλα τα βλέμματα: Η Εβελίνα Νικόλιζα με ολόσωμο μαύρο μαγιό, έκανε βουτιές για Πάσχα στην Αμερική

Ιωαννα τούνη: Ποζάρει με απoκαλυπτικo μαγιo μετά τις πλαστικές και δείχνει περήφανη, την μεγάλη αλλαγή επάνω της