Μαζί με τους άντρες της ζωής της: Η Ευγενία Μανωλίδου πήγε έτσι στην ορκωμοσία του Άδωνι και τράβηξε όλα τα φλας πάνω της

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου η Ευγενία Μανωλίδου ήταν παρούσα στην ορκωμοσία του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μετά τον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, ήταν εκεί.

Η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τους δύο γιους της Περσέα και Αλκαίο Γεωργιάδη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη πολύ σημαντική στιγμή του συζύγου της, ενώ για την εμφάνισή της, επέλεξε ένα super στιλάτο σύνολο στο γαλάζιο του πάγου, το οποίο ανέδειξε με χρυσαφί κοσμήματα.

H μαέστρος έγραψε στο Instagram: «Συγχαρητήρια Άδωνις Γεωργιάδη, Δόμνα Μιχαηλίδου και Ιωάννα Λυτρίβη και καλή θητεία στα νέα σας καθήκοντα. Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του. Πάντα κοντά σου Άδωνι Γεωργιάδη».

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του