Μαυρισμένος, ξυρισμένος, με τατουάζ: Τα άλλαξε όλα ο Άγγελος Λάτσιος, στα καλύτερά του μετά τον χωρισμό από τη Γαία Μερκούρη

Στην Άνδρο περνά τις τελευταίες ημέρες ο Άγγελος Λάτσιος, στο καταφύγιο της οικογένειάς του, μακριά από την φασαρία της Αθήνας.

Στο νησί των Κυκλάδων, συχνά βλέπουμε τον γιο της Ελένης Μενεγάκη να φωτογραφίζεται. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή (19/5), με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε ένα νέο στιγμιότυπό του και συγκεριμένα μια νυχτερινή του λήψη από το νησί των Κυκλάδων.

Εντύπωση έκανε η μυστηριώδης παρουσία που κάθεται λίγο πιο δίπλα του, η οποία ωστόσο βλέπουμε να κρύβεται και να μην αποκαλύπτει την ταυτότητά της.

Ο Άγγελος Λάτσιος περνά τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του και πιο πολύ με την αδερφή του, Μαρίνα, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ειδικότερα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που είναι αρκετά ενεργός στα social media και ενημερώνει τους ακόλουθούς του για την καθημερινότητά του, ανάρτησε φωτογραφίες με τη μικρή Μαρίνα.

Αυτές τις μέρες, τα παιδιά της παρουσιάστριας βρίσκονται στην Άνδρο και ο μοναχογιός της δημοσίευσε σήμερα, το πρωί, μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στις εν λόγω φωτογραφίες φαίνονται τα δύο αδέλφια να κάνουν ακροβατικά, ενώ σε μία από αυτές απεικονίζεται να πετά ψηλά την αδερφή του Μαρίνα, ενώ κοιτάζονται τρυφερά στα μάτια.

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του