Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό για την παρενόχληση-Στο πλευρό του η Ιλάειρα Ζήση

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz της Ελλάδας είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αγαπημένη του και όπου πηγαίνουν καταφέρνουν να συγκεντρώσουν τα βλέμματα και τα σχόλια του κόσμου , είτε με τις δηλώσεις τους είτε με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους.

Μιλά για την κακοποίηση

Κατέρρευσε στον αέρα του Breakfast@Star ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του. «Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία και μου έχουν ζητήσει χιλιάδες ευρώ για να μου σπρώξουν τα τραγούδια μου» είπε αρχικά, κληθείς να εξηγήσει πώς και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει δισκογραφία.

Σε ερώτηση της Ελένης Χατζίδου για την παρενόχληση που κατήγγειλε, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων… Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάσταση». Ο μουσικός παραγωγός εξομολογήθηκε ότι βλέπει τις άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει και ότι θεωρεί αδιανόητο να πρέπει να αποδείξεις έναν βιασμό.

Αποχώρησε από το πλατό

«Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου που μου έχει σταθεί σε αυτό και δεν θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου στο τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω μου έλεγαν όλοι μην πεις τίποτα γιατί δεν έχεις στοιχεία. Αν σας πω ποιος είναι θα πέσετε κάτω όλοι ξεροί» είπε και ξέσπασε κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.Η Ελένη Χατζίδου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εκείνος αποχώρησε τρέχοντας από το πλατό και τον ακολούθησε τρέχοντας πίσω του η Ιλάειρα Ζήση, ενώ όλοι οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συγκλονισμένοι.

Related posts

Της “κακομοίρας” με παίχτη του Survivor: Η σύντροφος του τον έπιασε επ’αυτοφόρω με άλλη και τον χώρισε αμέσως

«Είναι ο άγγελός μου…Ένιωθα τιμή που ήμουν με έναν τέτοιο ηθοποιό»: Συγκινεί η Μπέσσυ Μάλφα για τον Σκιαδαρέση

“Άννα Φόνσου ευχαριστώ”: Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος της Λάμψης άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος