Μαύρα μαντάτα για τον Χάρη Ρώμα: Έγινε αυτό που κανείς δεν περίμενε – Η πρώτη του αντίδραση μετά το αποτέλεσμα

Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, ήρθε τρίτος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που διεξήχθησαν χθες, Κυριακή.

Τρίτος και καταϊδρωμένος

Παρά τη μεγάλη δημοφιλία και αναγνωρισιμότητα που έχει και παρά το παρελθόν του ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να πείσει τους συμπολίτες του να τον εμπιστευτούν με τη ψήφο τους, ούτε καν να τον στείλουν στον δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Χάρης Ρώμας συγκέντρωσε χαμηλό ποσοστό

Το ποσοστό που συγκέντρωσε ο ηθοποιός ήταν μόλις 14,91%, με τον νικητή της αναμέτρησης τον Σίμο Ρούσσο, που για λίγες ψήφους να μην εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, αλλά να πηγαίνει με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη, Χρύσα Αγαπητού, στον δεύτερο γύρο.

Το κακό εκλογικό αποτέλεσμα για τον Χάρη Ρώμα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, τον στεναχώρησε πολύ, σε σημείο να μη θέλει να επιστρέψει στην πολιτική, αντίθετα να κάνει σχέδια για τα νέα του βήματα στο κομμάτι της μυθοπλασίας και το θέατρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο ίδιος δεν σκοπεύει να συνεχίσει την ενασχόλησή του με την πολιτική, για την οποία άφησε πίσω την καριέρα του ως δημιουργός και ηθοποιός.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»