Ματθίλδη Μαγγείρα: Σε πελάγη ευτυχίας με την κόρη της που επέστρεψε στην Ελλάδα για διακοπές- Η τρυφερή ανάρτηση

Η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα που τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά “Μαρία η Άσχημη”, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες της σόουμπιζ που χάρη στο υποκριτικό της ταλέντο και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία της έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή.

Εκτός αυτών όμως, είναι και μία γλυκιά μανούλα που τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Λήδα. Η νεαρή κοπέλα δε μένει πλέον στην Ελλάδα, καθώς έχει μετακομίσει για σπουδές στο εξωτερικό και ζει με τον μπαμπά της. Δεν ξεχνά όμως να επισκέπτεται την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως και λίγες μέρες πριν που επέστρεψε στην Ελλάδα και έσπευσε να δει τη μητέρα της. Η Ματθίλδη με τη σειρά της έκανε ένα πολύ γλυκό post στο Instagram, όπου έγραψε: «Επιτέλους ήρθε η Λήδα για καλοκαίρι και πάλι μαζί! Finally my daughter is back to Greece for a beautiful summer yeaaaa» .

Να θυμίσουμε πως έχουν συνεργαστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο, ερμηνεύοντας το καινούργιο τραγούδι της μπάντας «Έτερονήμισυ» με τίτλο «Ονειράκια» μαζί.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @matthildimaggira

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Related posts

Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη: Στο Ντουμπάι η Μαρία Αντωνά με κούκλο Έλληνα

“Με σορτς εκείνη, με ασορτί μπουφανάκια τα παιδιά”: Το οικογενειακό ταξίδι της Τσιμτσιλή στη Γαλλική Ριβιέρα

Κούνια για τα εγγόνια, ξύλινα παραθυράκια: Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Φαίη στο Κιλκίς