Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Ο πάμπλουτος πρώην σύζυγος της Ραμόνας Βλαντή & πατέρας των 2 παιδιών της

H Ραμόνα Βλαντή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» στο οποίο συμμετείχε το 2017 και ξεχώρισε με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Όλη η συνέντευξη

«Το μόνο που μπορώ να πω σε σας είναι ότι τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Προσπάθησα να το παρακολουθήσω. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει τι θέλει ο κόσμος, κάνουν ένα πρόγραμμα για πάρτι τους, οπότε θα το δουν μόνοι τους. Θα καθίσουν εκεί στα γραφεία του ΣΚΑΪ, θα χειροκροτούν μόνοι τους και θα κοιτούν μόνοι τους», είπε.

Ενώ, όταν την ρώτησαν για την επιλογή των προσώπων που πλαισιώνουν την κριτική επιτροπή, η Ραμόνα Βλαντή εξήγησε: «Η παραγωγή τους διαλέγει, δεν μου φταίει εμένα σε κάτι ούτε η Ηλιάνα, ούτε ο Σκουλός, ούτε ο Κουδουνάρης».

Η Ραμόνα Βλαντή παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Γιώργο Σταγάκη το 2010, με τον οποίο αποφάσισαν τελικά να χωρίσουν. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο κόρες και διατηρεί άριστες σχέσεις. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Ραμόνα Βλαντή είχε αναφερθεί τόσο στον πρώην σύζυγο όσο και στις κόρες της:

Πόσων ετών είναι σήμερα οι δύο κόρες σου;

Η μεγάλη 8 και η μικρή 7. Ήμουν 24 ετών όταν γνώρισα τον άντρα μου. Ήμουν στο τελευταίο έτος του κολεγίου και ετοιμαζόμουν να φύγω στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Δεν έγινε ποτέ, τελικά. Έχω όμως δύο φανταστικά παιδάκια κι έχω μια υπέροχη σχέση με τον πρώην σύζυγό μου.

Δεν σκέφτηκες να φύγεις πίσω στη Ρουμανία μετά το διαζύγιο, δεδομένου πως οι γονείς και η αδελφή σου ζουν εκεί;

Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα όλο αυτό, αλλά είχα τη στήριξη του πρώην συζύγου μου. Πέρα από αυτό, δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω τα παιδιά μου από τον πατέρα τους. Δεν μου φταίνε σε τίποτα. Ανήκουν εδώ, εδώ γεννήθηκαν. Έχουν Έλληνα πατέρα και πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Επιπλέον, τη λατρεύω την Ελλάδα. Έχει γίνει η δεύτερη πατρίδα μου.

Είδα ότι είχες συγκινηθεί όταν μίλησες για το διαζύγιο στο My Style Rocks.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να χωρίζεις, ειδικά όταν έχεις παιδιά. Ήταν δύσκολο στην αρχή. Τον πρώτο χρόνο ήταν ανυπόφορο.

Θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση κάποια στιγμή; Μιλάς πολύ τρυφερά για τον πατέρα των παιδιών σου…

Νομίζω ότι έχουμε κάνει τον κύκλο μας ως ζευγάρι. Είμαστε και οι δύο καλά, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, μεγαλώνουμε μαζί τα παιδιά. Είμαστε πολύ εντάξει.

Αν και ο γάµος της νικήτριας του σόου µε τον επιχειρηµατία, ο οποίος ασχολείται µε συστήµατα ασφαλείας, κράτησε µόλις πέντε χρόνια και τελείωσε οριστικά το 2015, η ίδια διατηρεί καλή σχέση µαζί του ώστε να µεγαλώσουν σωστά τις κόρες τους: «Εγώ θα στηρίξω τα παιδιά µου σε ό,τι αποφασίσουν να κάνουν, µε τις ανάλογες συµβουλές, τις δικές µου αλλά και του πατέρα τους», απαντά η Ραµόνα αναφερόµενη στο ενδεχόµενο οι κόρες της να θελήσουν να ακολουθήσουν τα δικά της βήµατα στον χώρο του µόντελινγκ. Κάτι άλλο στο οποίο έχει συµφωνήσει µε τον πρώην σύζυγό της είναι η ανάγκη να κρατήσουν την οικογένειά τους, όσο γίνεται, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, ειδικά µετά την επιτυχία της Ραµόνα στο παιχνίδι, καθώς η προτεραιότητά τους είναι να διαφυλάξουν τις απαραίτητες ισορροπίες για τα παιδιά τους.

Η µεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει ποτέ η Ραμόνα Βλαντή στη ζωή της τελικά την αντάµειψε! Ποια ήταν αυτή;

Να δηλώσει συµµετοχή σε ένα σόου, το My Style Rocks, που τελικά την ανέδειξε νικήτρια. «Η µεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι που πήρα µέρος στο “My style rocks”!», παραδέχεται η ίδια στη Real και συνεχίζει:

«Κέρδισα σαφώς αναγνωρισιµότητα, πολλές συνεργασίες, την αγάπη του κόσµου και ένα fan club γεµάτο… γατούλες», χαρακτηρισµό που συχνά χρησιµοποιούσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προφέροντάς τον µε τη βαριά ρουµανική accent της.

Related posts

“Με την παντόφλα βγήκε έξω;” Σούσουρο με την Τσιμτσιλή στο κέντρο της Αθήνας, διέρρευσαν φωτό

“Με ρωτάτε πως θα κερδίσουμε” Ο Φωκάς απαντά 1η φορά για το τρικ στη σκηνή που εκτοξεύει τη Σάττι

Τότσικας τέλος! Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι ξανά ερωτευμένη και ποζάρει με τον νέο της σύντροφο