Μαθεύτηκε από την Παναγιώταρου: Γι’ αυτό χώρισαν με τον Στάθη Σχίζα – «Αν δεν το έκανε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Νίκο Γεωργιάδη έδωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Στάθη Σχίζα.

Tα αποκάλυψε όλα

«Ο Στάθης με διεκδίκησε πολύ, μου έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε να είμαστε μαζί. Δεν έχουμε πλέον επαφές. Όταν φεύγεις από μια σχέση λες λόγια που μπορεί να μην τα εννοείς αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει όταν καταλαγιάσει. Όταν ο Στάθης μπήκε στο Survivor το πήρα προσωπικά, ένιωθα λες και συμμετέχω εγώ.

Δεν ήθελα να μπει ο Στάθης στο Survivor All Star, ο κύκλος των ριάλιτι με είχε κουράσει. Το ότι πήγε στο All Star το θεώρησα περιττό. Στη θέση του δεν θα το έκανα. Αν δεν είχε μπει τότε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε στη συνέχεια: «Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στην εικόνα μου ο δημόσιος καβγάς μας. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ενός πρώην ζευγαριού που συναντιούνται ξανά».

Related posts

Περήφανη Ελληνίδα στη συναυλία η Βανδή: Της έστησαν παγίδα οι Τούρκοι αλλά τους έβαλε στη θέση τους

Ξετρελαμένες όλες με τον Μπάρκουλη: Είναι πλέον ίδιος με τον πατέρα του και οι γυναίκες παθαίνουν το ίδιο όταν τον αντικρίζουν

“Αυτή η μάστιγα πια” Η οργισμένη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, κανείς άλλος δεν το τόλμησε