Μαθεύτηκε από την κόρη της: Η πρώτη φωτογραφία της Μπέσσυ Αργυράκη μέσα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα της

Ανησυχία προκάλεσε στους θαμαστές της το ατύχημα  της αλλά η κόρη της με μια ανάρτηση ενημέρωσε το κοινό για την πορεία της υγείας της.

Όλα καλά!

Την ώρα που η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευε γνωστά τραγούδια της ντίσκο, στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου», και, ενώ χόρευε, σκόνταψε στο ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και να βρεθεί στο κενό, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της. Η πίστα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.Η κα Αργυράκη μεταφέρθηκε άμεσα από τους διοργανωτές σε κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της.

Τη συναυλία που είχε τίτλο «Κορμί κι Αλάτι» διοργάνωσε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας υπό την αιγίδα της ΔΗΠΠΑΚΥΘ του δήμου Θερμαϊκού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η κόρη της τραγουδίστριας, Εβελίνα Νικόλιζα θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της τραγουδίστριας που ρωτούν για την υγεία της.

«Όλα καλά και ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα μηνύματά σας» έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της μητέρας της, η οποία κάνει το σήμα της νίκης από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Δείτε την αναρτηση

Related posts

Από τη ζάχαρη ξεκινούν όλα τα προβλήματα υγείας – 11 δυσάρεστα πράγματα που κάνει στο σώμα σας

Αν παίρνετε το κινητό μαζί σας στην τουαλέτα, δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε άμεσα

Λεβέντης στα 87 του: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε σπάνια βραδινή έξοδο, οι αγκαλιές με την ελληνική σοουμπίζ