Μαθεύτηκε 5 χρόνια μετά: «Εκεί που είναι έτοιμη η Φουρέιρα να βγει στη Eurovision, τραβάει μια λιποθυμία»

Ο Παντελής Τουτουντζής ήταν καλεσμένος στο σόου του αγαπημένου Νίκου Κοκλώνη και μίλησε για ένα άγνωστο περιστατικό!

Τι δήλωσε

Μία ξεχωριστή αποκάλυψη για το παρασκήνιο της #Eurovision του 2018 έκανε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make-up artist, που είχε αναλάβει το μακιγιάζ για την Ελένη Φουρέιρα στην Πορτογαλία, περιέγραψε τις στιγμές που έζησαν μαζί κατά τις προετοιμασίες του διαγωνισμού.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Όταν φεύγαμε, ήμασταν στην 26η θέση. Τρέμαμε από τον φόβο μας στο αεροπλάνο. Της έλεγα: αν πάμε άπατοι, πάμε στην Ίμπιζα να κρυφτούμε και γυρίζουμε στην Ελλάδα μετά από 6 μήνες.

Στην πρώτη πρόβα, την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή η Ελένη, έγινε χαμός. Δεν είχαμε δείξει ακόμα τι θα κάνει η Ελένη στη σκηνή και μόλις σήκωσαν το κεφάλι τους οι δημοσιογράφοι άρχισαν να γράφουν σε όλα τα sites. Βρεθήκαμε μέσα σε μία ώρα στην 1η-2η θέση.

Στην πρόβα που κάναμε για την επιτροπή, από την πολλή πίεση και την πολλή δουλειά, εκεί που είναι έτοιμη να βγει τραβάει μια λιποθυμία από εξάντληση. Την σηκώσαμε, τη συνεφέραμε, είπαμε να την πάμε σε έναν γιατρό και μας λέει: το ‘χω.

Την άλλη μέρα, όταν βγήκαμε από το ξενοδοχείο, έπεφτε ο κόσμος πάνω στο αυτοκίνητο, έκλεισε η κυκλοφορία. Της έλεγαν: Ελένη, είσαι η νικήτρια.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ