Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για το αγαπημένο ζευγάρι: Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα και μόνο σχόλιο στο Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους μετά από πέντε χρόνια και ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε μια τρυφερή ανάρτηση.

Ειδικότερα για τα πέντε αυτά χρόνια γάμου, ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης που έκανε μια δημοσίευση αγάπης ποζάροντας αγκαλιά με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα και στέλνοντάς της μια τρυφερή ευχή.

Η τρυφερή ανάρτηση

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!).

Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται», έγραψε ο Σάκης ποζάροντας με τη Χριστίνα σε τροπικό προορισμό σε μία όπως όλα δείχνουν throwback πόζα και μιλώντας για πολλές αναποδιές.


Κι ενώ κάποια από τα σχόλια απορούσαν για το γιατί έχει εξαφανιστεί η Χριστίνα και για το αν είναι έγκυος, η ίδια αποφάσισε να σπάσει το social media break της το οποίο και ανακοίνωσε στις 6 Αυγούστου για να γράψει ένα και μόνο σχόλιο βαθιάς αγάπης στον σύζυγό της:

«Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο σε αγαπώ, χρόνια μας πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα.

Related posts

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται

Δεν την γνώρισε ούτε ο Σαντικάι: Η τεράστια αλλαγή της Λάουρα Νάργες 1,5χρόνο μετά τη γέννα, είναι μια άλλη πλέον