Μας έλεγαν δεν έχει τίποτα: Ο Νίκος Πολυδορόπουλος σπάεı 1η φορά τη σıωπή για τον χαμó του αδερφού του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος περνάει δύσκολες ώρες, αφού ανήμερα των Χριστουγέννων, έχασε τον μικρότερο αδελφό του, από ανακοπή καρδιάς, κατά το οικογενειακό τραπέζι.Ο 28χρονος αδερφός του ηθοποιού, εργαζόταν ως μπάρμαν, σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας και υπέστη ανακοπή, ανήμερα των Χριστουγέννων, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Συντετριμμένος ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Ο ηθοποιός, μιλώντας, για πρώτη φορά, μετά την απώλεια του αδελφού του, στην εκπομπή T-Live, υπογράμμισε «το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του».

Η καταγγελία του Νίκου Πολυδερόπουλου για τον αδελφό του

Και πρόσθεσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος «πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν… Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι».

Related posts

Εξάγουμε πολιτισμό: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη χορεύει τσιφτετέλι σε τουριστικό λεωφορείο με φόντο την… Όπερα της Βιέννης!

Μονόχρωμους τόνους, minimal διακόσμηση: Το μοντέρνο σπίτι του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη & ο συγκάτοικος του ο Μάρλεϊ

Τελικά υπάρχουν άγγελοι; – Η πλήρης μεταμόρφωση Σπαλιάρα-Κουλιανού για τις ανάγκες φωτογράφησης