Μαριάννα Καλλέργη: Η Αποστασιοποίηση απο τα Media και η Ζωή Της Μετά Το Survivor

Μαριάννα Καλλέργη: Πώς Είναι Σήμερα Στη Ζωή Της Μετά Το Survivor

Μαριάννα Καλλέργη: Η Μαριάννα Καλλέργη έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Μετά την συμμετοχή της στα ριάλιτι Survivor και Nomads, αποφάσισε να επικεντρωθεί στον αθλητισμό και στο αγαπημένο Muay Thai.

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, ο φακός την τσάκωσε σε μια πρόσφατη έξοδό της στην περιοχή της Βουλιαγμένης μαζί με μια φίλη της. Όπως βλέπουμε, η Μαριάννα παραμένει μια πανέμορφη κοπέλα, με ένα εκπληκτικό σώμα. Μπορεί να ήταν casual ντυμμένη, μιας και φορούμε ένα τζιν σορτς με ένα απλό t-shirt, ωστόσο μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η Μαριάννα Καλλέργη γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1992. Είναι 26 ετών. Το 2011 – 2012 συμμετείχε στο Dancing on Ice του ΑΝΤ1. Στα 15 της κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της World Kickboxing Network στην Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα την επέλεξαν προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο International Muay Thai Council. Στα 19 της, η Μαριάννα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. Φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) Αθηνών με κατεύθυνση και κλήση στην Αθλιατρική.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη