Μαρία Σολωμού: Είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο – Δεν πιστεύω στη μονογαμία

Στο νέο podcast της, η Μαρία Σολωμού μιλάει για την ερωτική ζωή της και έκανες αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα, μίλησε για την πολυγαμία και απόσπασμα των δηλώσεών της, το είδαμε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3 – 4 συντρόφους»

Μαρία Σολωμού: «Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ».

Στην συνέχεια έκανε κάποιες αποκαλύψεις που ακούμε πρώτη φορά: «Δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα, δεν θα μπορούσα να είμαι για πολύ με 3-4 συντρόφους, γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με αυτό το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγωθώ εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ».

Η Μαρία Σολωμού, όπως είπε, δεν θέλει να βρεθεί να απολογηθεί σε κανένα για τις επιλογές της. «Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο», είπε στο podcast της για να συμπληρώσει: «Απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει “ορίστε κυρία μου, μας κορόιδεψες” και να μην έχω κάτι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά, που παραλίγο να με πιάσουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Μαρία Σολωμού: Δείτε το video

Related posts

«Φωνάζουν» τα γονίδια: Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με την κούκλα και γλυκιά μητέρα της

Προσβολή στα Θεία: Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε αδιανόητο βίντεο να χορεύει ξέφρενα Έμινεμ με λεζάντα «Επιτάφιος»

Δύο μέτρα πόδια, καλλονή: Η Μαίρη Βυτινάρος μάγεψε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της στη Μύκονο