Μαρία Ολυμπία: Ο παππούς μου είχε κατάθλιψη από το 1974 – Είμαι “πριγκίπισσα” χωρίς αντίκρισμα

Η μεγαλύτερη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολύμπία, είναι από τα πρώτα ονόματα στο χώρο του modeling, και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, καθώς και πολλά γνωστά fashion brands. Σε ηλικία 27χρονών, έχει καταφέρει πολλά, παρά το γεγονός ότι έχει ένα πριγκιπικό τίτλο, η ίδια σε συνέντευξη της είχε δηλώσει και πως χωρίς αυτόν, θα κατέφερνε πολλά.

Μαρία Ολυμπία: Η “Olympia of Greece”

Η πρώτη κόρη του Παύλου, έχει πάρει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης αλλά είναι fashionista και ασχολείται τα τελευταία έξι χρόνια με το modeling. Στο Instagram της συστήνεται ως “Olympia of Greece” και επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα είτε με την οικογένειά της είτε με τους φίλους της για να κάνει ξέγνοιαστες διακοπές.

Σε συνέντευξη της στο Telegrap, είχε αναφερθεί και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον βασιλικό τίτλο που την ακολουθεί λέγοντας ότι: «Είμαι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να κυκλοφορώ με μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής. »

Μαρία Ολυμπία: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

“Όπως είναι επιπλωμένο” Η Ζωζώ Σαπουντζάκη απαντάει για το σπίτι των 600.000 ευρώ στην Κινέτα

“Κάποια στιγμή δε με αγαπούσε πια” Ράκος η Φαίη Σκορδά, το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Της αφιέρωνε τραγούδια ο Πανταζής: Όλοι ασχολούνται με τη Μελίνα Νικολαίδη,έφερε τον χαμό στα μπουζούκια