Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι Ελληνίδα μάνα με τους γιους μου»

Μαρία Μπακοδήμου: Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει δύο γιους που έχουν μεγαλώσει κατά πολύ και της έχουν τρελή αδυναμία. Η ίδια έχει πολλές φορές μιλήσει για τη μεταξύ τους σχέση και μάλιστα στο προφίλ της στα social media μπορούμε να βρούμε και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Μαρία Μπακοδήμου: Οι δηλώσεις για τους γιους της και το J2US

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε μια όμορφη συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μίλησε για τη νέα της εκπομπή, τους γιους της και το Just the 2 of Us.Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε. Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσε… Η πρόκληση είναι να υπογράφω μία εκπομπή που μου αρέσει, να είμαι μέσα στην εκπομπή η Μαρία που θέλω».

Για τους γιους της δήλωσε ότι: «Είμαι Ελληνίδα μάνα με τους γιους μου. Για οτιδήποτε συμβεί θα είμαι εκεί και εγώ και ο πατέρας τους, για όλα τα ζητήματα. Δύσκολα θα έβλεπα τον γιο μου, τον Νικήτα, σε πάνελ δίπλα μου, γιατί δε θέλω να υπάρχει ομφάλιος λώρος επαγγελματικά. Εκτός κι αν ήταν κάποια φοβερή ιδέα που την κάναμε οι δυο μας».

Τέλος, όσον αφορά το J2US είπε πως: «Ήταν ένα ωραίο πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ. Είχαμε περάσει τότε και δυο χρόνια καραντίνα οπότε το ότι είχαμε κάθε Σάββατο βράδυ αυτό το πάρτι και έπρεπε να μπω σε ένα στενό φόρεμα με κράτησε από το να βάλω κιλά στην καραντίνα. Είμαι παρουσιάστρια, όμως, και όχι κριτής. Μου είχε λείψει η δουλειά μου, γι’ αυτό και είπα όχι».

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα