Μαρία Κωνσταντάκη: «Αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που θα ήθελα έναν 80άρη δίπλα μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» έδωσε η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία μίλησε για τη σκυλίτσα της, τις ανασφάλειές της, αλλά και τη συντροφικότητα.

«Η Γκόλφω είναι το πρώτο μου ζωάκι. Όπως βάζω την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, την αδελφή μου, την ανιψιά μου, έτσι βάζω και την Γκόλφω, είναι μέλος την οικογένειας. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Γκόλφω, μπορεί να γυρίσω σπίτι και να μην είναι εκεί, και μου λείπει.

Η μάνα μου δε μου λείπει τόσο πολύ, γιατί δεν έχω καθημερινή επαφή. Δεν έχω ξαναϋπάρξει τόσο μεγάλο διάστημα στον ίδιο χώρο με ένα άλλο πλάσμα, και δεν τη βαριέμαι ποτέ» ανέφερε αρχικά για τη σκυλίτσα της η Μαρία Κωνσταντάκη.

Για την προσωπική της ζωή

«Τη συγκατοίκηση με κάποιον σύντροφο δεν τη σκέφτομαι. Νομίζω είμαι δύσκολος χαρακτήρας. Το έχω δοκιμάσει και δε μου ταίριαζε. Πιέστηκα, δε μου βγήκε καλός χαρακτήρας. Θέλω να έχω τις ανάσες μου, να έχω τον χώρο μου», είπε σε άλλο σημείο και συνέχισε μιλώντας για τις ανασφάλειές της: «Έχω υπάρξει ανασφαλής εμφανισιακά. Όχι ότι στον χαρακτήρα ήμουν φανταστική, αλλά έκανα ψυχοθεραπεία και ήρθα στα ίσια μου.

Περισσότερο όμως είχα ανασφάλεια στην εφηβική και μετεβηβική μου ηλικία με την εμφάνισή μου. Με ενοχλούσε η μύτη μου γι’ αυτό και έκανα πλαστική. Με ενοχλούσαν τα δόντια μου, που και τώρα δεν τρελαίνομαι. Με ενοχλούσαν τα πόδια μου, το ότι έχω σκολίωση. Με ενοχλούσαν πολλά. Νομίζω υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που είναι πολύ σκληροί με τους εαυτούς τους. Εγώ ανήκω σε αυτή».

Σε άλλο σημείο, η Μαρία Κωνσταντάκη αναφέρθηκε και στον έρωτα λέγοντας: «Έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου. Έχω ερωτευτεί 3-4 φορές. Ήταν πολύ έντονοι έρωτες αυτοί. Ένας λόγος που θα με έκανε να παντρευτώ θα ήταν να έχω πολύ έντονη επιθυμία να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο και να νιώθω ότι δε θα βαρεθώ. Μετά τα 30 μου έφυγε η επιθυμία να κάνω οικογένεια. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 2.5-3 χρόνια. Δε μου αρέσει να συντηρώ μια κατάσταση που είναι μετριότητα».

«Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά, αλλά δε θα μπορούσα να είμαι με ένα αγόρι που θα έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Για κανέναν λόγο. Κάποιες φορές αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που θα ήθελα να έχω έναν 80άρη δίπλα μου. Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω ενεργειακά με ένα τόσο μικρότερο παιδί…», είπε τέλος η ηθοποιός.

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»