Μαρία Καρυστιανού: Το μήνυμα στους μαθητές που αποβλήθηκαν για ένα τραγούδι για τα Τέμπη – «Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας»

Η Μαρία Καρυστιανού σχολίασε μέσω ανάρτησης, την είδηση ότι μαθητές αποβλήθηκαν επειδή θέλησαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη σε σχολική γιορτή. Με λίγα και καλά λόγια, η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων του Δυστυχήματος «Τεμπη 2023», τα είπε όλα για την πράξη της αποβολής των μαθητών.

Μαρία Καρυστιανού: Το μήνυμα για την αποβολή των μαθητών

«Έτσι δυστυχώς λειτουργεί μια διεφθαρμένη κοινωνία… Όταν λείπουν τα επιχειρήματα , αρχίζουν οι απειλές. Όταν φοβάται κανείς την αλήθεια, και μόνο τότε, σκίζει τα γραπτά που την φανερώνουν». Με αυτά τα λόγια η Μαρία Καρυστιανού, σχολιάζει σε ανάρτησή της στα social media την είδηση.

Ειδικότερα, η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων του Δυστυχήματος «Τέμπη 2023», που παλεύει εδώ και ένα χρόνο για δικαίωση της κόρης της και των υπόλοιπων 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, αφού παραθέτει χειρόγραφο σημείωμα που έλαβε στα πλαίσια εν εξελίξει ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ, επισημαίνει μεταξύ άλλων, «μην σιωπήσετε ποτέ! Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμά σας. Η άποψη σας, δύναμη».

Και συνεχίζει «μην επιτρέπετε να πνίγουν την αλήθεια σας. Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας. Υποκλίνομαι στην δύναμη της ψυχής σας…».

Related posts

Μεγάλη Πέμπτη: Τα κόκκινα πανιά και τα «Πουλιά της Λαμπρής – 4 ελληνικά έθιμα που δεν γνωρίζατε για αυτή την ημέρα

Δυστυχώς ανακοινώθηαν τα δυσάρεστα: Νεκρή Ελληνίδα δημοσιoγράφος, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο: “Προχώρησε” στη ζωή της η Τατιάνας Μπλάτνικ, έκανε το επόμενο βήμα για 1η φορά