Μαντώ Γαστεράτου: Η Πλαστική Επέμβαση, Η Δεύτερη Εγκυμοσύνη Και Η Γνωριμία Με Προξενιό Με Τον Άνδρα Της

Μαντώ Γαστεράτου: Η Πλαστική Επέμβαση, Η Δεύτερη Εγκυμοσύνη Και Η Γνωριμία Με Προξενιό Με Τον Άνδρα Της

Μαντώ Γαστεράτου: Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Kαλημέρα» αποκαλύπτωντας την πλαστική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί, στην δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και στο πως γνωρίστηκε με τον σύζυγο της, Νίκο Ισηγόνη, μέσω προξενιού. Πώς έγινε η πρόταση γάμου αλλά και πως αντέδρασε όταν του αποκάλυψε πως είναι κανά έγκυος.

Διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Στη αρχή δεν το πίστευα γατί δεν ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει, ήρθε απρόοπτα. Χάρηκα πάρα πολύ.

Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί πλήρως ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη. Τα κιλά αυτή τη φορά με αγχώνουν, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη συζητώντας και με άλλες φίλες μου, μού λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις.

Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο.

Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό μέσω μιας φίλης. Η πρόταση γάμου έγινε σε καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό. Έγινε σε ένα πολύ ωραίο τραπέζι σε εστιατόριο. Μούδιασα ολόκληρη. Έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα να νιώσω από όταν είχα βγει Μις Ελλάς.

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για την πλαστική στήθους που έχει κάνει, η παρουσιάστρια είπε: “Ήθελα να κάνω αυτή την επέμβαση. Δόξα τω Θεώ που την έκανα. Πάλι καλά που την έκανα, τα λεφτά της τα έβγαλε και δεν το μετάνιωσα”.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»