Μάνθος Φουστάνος μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος: Η τρίτη σχέση του εκτός από Καρολίνα και Ελευθερίου

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει απασχολήσει το πανελλήνιο με τα…αισθηματικά του φέτος στο Survivor All Star.

Πρώτα η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέντευξή της αποκάλυψε τα πάντα:

«Έχουν ακουστεί διάφορα για κάποιες κοπέλες και τον Μάριο και επειδή με φόρτωσε με την στάση του τον ρωτάω αν ισχύει. Εν μέρει μου το παραδέχτηκε και μου είπε ότι δεν θα απολογηθεί για πράγματα που έκανε στα 16 του. Δεν έχει να κάνει με τα 16 σου, έχει να κάνει με κάποια κορίτσια από το Survivor. Τα οποία τα έχω μάθει από όλους αυτούς του καλοπροαίρετους όταν έγινε το περιστατικό. Θέλω να βάλω τελεία. Θέλει να βάλει τελεία και με μπριζώνει και με αδειάζει κιόλας».

 «Mας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος»

Από την πλευρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν ήταν τόσο διακριτική και μίλησε με ονόματα αφού στη δική της συνέντευξη ανέφερε ονομαστικά και τις τρεις κοπέλες με την παραγωγή όμως να βάζει μπιπ στο τρίτο όνομα και να μην αφήνει να ακουστεί στο τηλεοπτικό κοινό.

«Έλα Χριστέ και Παναγιά! Mας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος. Πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Σοφ…. και με την Ελευθερία. Μπράβο ταπεραμέντο! Μπράβο σεξουαλικότητα! Τι να πω;», σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της το Happy Day

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως το όνομα της συγκεκριμένης παίκτριας που ήταν σε προηγούμενο κύκλο του Survivor, αρχίζει από «Σ».

«Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές. Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από “Σ” ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Το δεύτερο είναι φωνήεν» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως όλοι κατάλαβαν η 3η γυναίκα είναι η Σοφιάνα!

Related posts

“Η αγάπη πονάει”: Η ανάρτηση της Οικονομάκου μια βδομάδα πριν το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μιχόπουλο

“Σήμερα μαύρος ουρανός”: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

“Σας άξιζε λίγη χαρά”: Χαρές μετά από τρία παιδιά για Ουίλιαμ και Κέιτ, όλο το παλάτι το γιορτάζει