Μάνος Τσαγκαράκης: Ο Δημητράκης από το «Νησί» μεγάλωσε και παίζει έναν αγαπημένο ρόλο στον «Σασμό»

Έχουν περάσει κιόλας έντεκα χρόνια από τότε που ο μικρός Δημητράκης, (Μάνος Τσαγκαράκης) εμφανίστηκε στην πολυαγαπημένη σειρά «Το Νησί» του MEGA και μας συγκλόνισε όλους. Σήμερα, τον είδαμε με μεγάλη χαρά να παίζει έναν αγαπημένο ρόλο στη σειρά του ALPHA, «Σασμός».

 Ο Δημητράκης από το «Νησί» μεγάλωσε και παίζει στον «Σασμό»

Πιο συγκεκριμένα, τότε ήταν μόλις 10 χρονών και είχε συμμετάσχει στο αγαπημένο σίριαλ, ερμηνεύοντας τον ρόλο του μικρού Δημήτρη Λεμονιά, κατακτώντας τις καρδιές των τηλεθεατών με την παρουσία και την ερμηνεία του. Και ενώ από τότε δεν τον είχαμε δει ξανά στην τηλεόραση, φέτος εμφανίζεται στο πετυχημένο σίριαλ του Alpha, «Σασμός», ως φίλος του Νικηφόρου και του Μανώλη.\

«Έχω αλλάξει εσωτερικά περισσότερο, στο μυαλό, έχω ωριμάσει. Το πρόσωπό μου δεν έχει αλλάξει πολύ. Στο “Νησί” είχα περάσει από κάστινγκ, γιατί ψάχνανε ντόπια παιδιά για τους ρόλους. Με πήγαν οι γονείς μου και με πήραν. Τότε η Βικτόρια Χίσλοπ μου μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στα γυρίσματα και με βοηθούσε. Ήταν πάντα ευδιάθετη, μέσα στη χαρά και πρόθυμη» είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Μάνος Τσαγκαράκης.

Related posts

“Θα πάρω DNA” Κλάφτε τον τον Αλεξάνδρου με αυτό που βρήκε η Ιωάννα Τούνη μέσα στο αμάξι του

“Ξέρετε ποια είμαι εγώ” Το βίντεο της Βανδή που απαντάει σε όσους την έκραξαν για τα ροζ μαλλιά της

Νίκη Τζαβέλα: «Ο Ερντογάν θα ήθελε πολύ να έχει έναν γιο σαν τον Μητσοτάκη»