Μαίρη Χρονοπούλου: “Σιχαίνομαι τα γεράματα. Θα μου πεις δεν είσαι μεγάλη; Είμαι, αλλά προσπαθώ να μην είμαι”.

Η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε στο Cosmote Tv και παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε ανοιχτά για τον τραυματισμό της, το θέατρο, καθώς και τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

“Στο σινεμά δεν πλήττω. Βαριέμαι, πλήττω! Στο θέατρο μου αρέσουν οι πρόβες, η πρεμιέρα και οι πρώτες παραστάσεις. Μετά δεν αντέχω την αέναη επανάληψη του ίδιου και του ίδιου. Θέλω να πεθάνω” είπε αρχικά.

Για τον τραυματισμό της, είπε: “Μετά τον τραυματισμό μου πέρασα φρίκη, παράλυτη, 128 κιλά σχεδόν με άνοια. Πίστευα ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ. Βρήκα έναν φυσικοθεραπευτή και με το πείσμα, στάθηκα όρια στον πρώτο μήνα. Τώρα έχω καημό να μπορώ να κάνω μεγαλύτερη απόσταση. Είμαι ευτυχισμένη που περπατάω”

“Στο “Ορατότης μηδέν” ο Φίνος δεν πλήρωνε κομπάρσους για την κηδεία του θείου μου και περίμενα να μπει καμία κηδεία να “κολλήσω”. Τελικά μπήκε μια κηδεία, πήγα δίπλα στους συγγενείς και σκούπιζα τα δάκρυα μου. Δεν έχω αισθανθεί πιο δύσκολα στη ζωή μου” είπε για την πιο δύσκολη σκηνή.

“Μισώ τα Χριστούγεννα έχουν μια τεχνητή, ενέσιμη χαρά για να μην πω υπόθετο χαρά. Βαριέμαι δεν μου αρέσουν τα μελομακάρονα” ανέφερε σχετικά με τα Χριστούγεννα.

Για το τι επιθυμεί, είπε: “Δεν θέλω να γεράσω, να ακολουθήσω το DNA των θηλυκών της οικογένειας μου. Είναι τραγικό. Η μαμά μου έφτασε 107 ετών, η γιαγιά μου 99,5 και η προγιαγιά μου 106. Δεν θέλω αυτό το φρικτό μάκριμα της ζωής μου. Θέλω να έχω ένα καλό τέλος. Σιχαίνομαι τα γεράματα. Θα μου πεις δεν είσαι μεγάλη; Είμαι αλλά προσπαθώ να μην είμαι”.

Related posts

“Είναι έξυπνη με αυτό που έκανε”: Η πρώτη δήλωση του Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό Οικονομάκου-Μιχόπουλου

“Έχω κοιλιακούς στα 54;” Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με το πρώτο μαγιό του καλοκαιριού και αποθεώνεται

Φόντο οι Πυραμίδες, έμοιαζε με Καρυάτιδα: Η Αμαλία Κωστοπούλου έβαλε το φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη