Μαίρη Χρονοπούλου: Ο άγνωστος έρωτας με τον Μίμη Πλέσσα και ο αρραβώνας με τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή στα 90 της χρόνια, όμως πρόλαβε να αφήσει μια μεγάλη παρακαταθήκη. Η αείμνηστη ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας τον άγνωστο έρωτά της με τον Μίμη Πλέσσα, αλλά και τον αρραβώνα της με τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο έρωτας με παντρεμένο πολιτικό που δεν έγινε γνωστός και ο πλατωνικός έρωτας με τον Μίμη Πλέσσα

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δηλώσει «απόλυτα χορτασμένη γυναίκα». Όπως έλεγε δεν είχε ποτέ σχέσεις με ανθρώπους που κατείχαν θέσεις εξουσίας στον καλλιτεχνικό χώρο. «Πέστε με φτηνή, αλλά πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι», σημείωνε.

Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει τη μοναδική σχέση που είχε κάνει με πολιτικό στη ζωή της, μία σχέση που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήταν αυτό που θα λέγαμε «παράνομη».

«Ένας και μοναδικός έρωτας που είχα στη ζωή μου είχε εξουσία, όχι όμως καλλιτεχνική. Έχουν περάσει 30 και χρόνια από τότε που έχουμε χωρίσει, όμως εγώ ακόμα τον θυμάμαι. Δεν έγινε ποτέ γνωστό. Ήταν παντρεμένος! Είχε όλες τις αξίες του θαυμασμού. Ήταν πολύ σπουδαίος. Ήταν καλός και στο ερωτικό κομμάτι. Ήταν παντρεμένος και εκτιμούσα πολύ τη γυναίκα του. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον χωρίσω. Μία δύο φορές μου αρκούσε που τον έβλεπα», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει για το φλέρτ της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και για τον πλατωνικό της έρωτα με τον Μίμη Πλέσσα. Γι’ αυτόν τον έρωτα είχε μιλήσει και στην εκπομπή Προσωπικά.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε μιλήσει και για ένα ακόμα διάσημο πρόσωπο που πέρασε από τη ζωή της, τον Ανδρέα Μπάρκουλη με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν, αλλά ποτέ δεν προχώρησαν σε γάμο.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά