Μάχη Φλωρινιώτη: Μαυροφορεμένη και με “τσακισμένη” φωνή για το γιο της, Νίκο – «Γιατί μετά τον πατέρα και το παιδί;»

Η Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή το μνημόσυνο που έγιναν στην μνήμη του γιου της Νίκου, ο οποίος έφυγε από την ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του δέρματος.

Η σύζυγός του αείμνηστου Γιάννη Φλιωρινιώτη, μέσα σε λίγους μήνες έχασε άντρα και γιο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια ώρα που έπαιζαν οι δηλώσεις της μάλιστα, στο πλατό βρισκόταν η Άννα

Οι δηλώσεις της Μάχης Φλωρινιώτη

«Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου, δεν υπάρχουν λόγια να πεις… τι να πεις; Δεν μπορείς να περιγράψεις τίποτα… δεν έχω λόγια τι να πω», ανέφερε αρχικά η κυρία Μάχη.

«Παίρνω δύναμη από τον Θεό και από τα άλλα μου παιδιά, από πού αλλού να πάρεις δύναμη; Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω γιατί έχω ένα κενό. Συνέχεια ρωτάω τον Κύριο “γιατί;”. Γιατί μετά τον πατέρα και το παιδί; Και δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, γιατί θα φανεί ότι το λέω στην κάμερα. Τουλάχιστον λέω ότι, αν έπαιρνε εμένα, θα ήταν και φυσιολογικό. Το παιδί γιατί; Αν ήθελε να πάρει κάποιον, ας έπαιρνε εμένα… το παιδί γιατί; Είναι ένας άγγελος στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Έτσι λέμε και με αυτό αισθανόμαστε καλύτερα», είπε επίσης φανερά καταβεβλημένη.

«Σήμερα το μωράκι μας έγινε αγγελάκι. Ζηλέψανε την ομορφιά του και τον πήρανε. Ο κύριος Χάρης έχει αναλάβει την υπόθεση», είπε η Άννα Φλωρινιώτη στην συνέχεια.

«Μου φαίνεται σαν ψέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Θα μείνουμε στις αναμνήσεις», ανέφερε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Θα αναλάβω την υπόθεση ούτως ώστε να διερευνηθεί ενδελεχώς σε ποιο σημείο χρονικό σημείο υπήρξε ιατρική αμέλεια, βάση του οποίου οι αρμόδιοι γιατροί δεν προέβησαν στην έγκυρη διάγνωση για να εξελιχθεί και ο καρκίνος να κάνει μετάσταση και από εκεί και πέρα η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας..

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»