Λύγισε ο Στάθης Σχίζας: “Το σπίτι είναι άδειο”-Μιλάει για τη ζωή του μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα

Ο Στάθης Σχίζας μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ειναι εμφανώς έξω από τα νερά του.

Οι δηλώσεις του

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη νέα ζωή χωρίς εκείνη δίπλα του.«Είμαι μια χαρά, όλα καλά κι η ζωή προχωράει. Είμαι εδώ για την προπονησούλα μου. Έχω κρατήσει τα τυπικά με την Αλεξάνδρα. Ήμασταν τόσο διάστημα μαζί. Τι κάνεις, καλά είσαι; Αυτό. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά λόγω του ότι απασχολούσαμε στην τηλεόραση, εγώ λόγω του παιχνιδιού κι η Αλεξάνδρα. Ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω, έσβησε και προχωρά ο καθένας την ζωή του. Εμένα με νοιάζει να είναι καλά. Μόνο ο Θεός ξέρει, εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

«Το σπίτι είναι όπως ήταν. Λίγο άδειο αλλά εντάξει όλα μια χαρά. Πράγματά της δεν έχω κρατήσει. Τι να τα κάνω, να τα φορώ; Κάποια (σ.σ. έπιπλα) πήρε, κάποια έμειναν. Να κάνουμε και κάποια ανανέωση» πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας.

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”