Λύγισε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ για την Κέιτ: «Σε αυτή τη θέση θα έπρεπε να είναι η γυναίκα μου»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε χαλαρός, φιλικός και με εξομολογητική διάθεση, με όσους τον υποδέχθηκαν στο κέντρο αστέγων του Σέφιλντ, μία μέρα μετά το νέο επεισόδιο με το αν όντως ήταν η Κέιτ Μίντλετον δίπλα του στην επίσκεψη στο κατάστημα φάρμας στο Ουίνδσορ.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται σε μια πολύ ευαίσθητη θέση και σε κάθε δημόσια εμφάνισή του, όσοι τον συναντούν, δύσκολα μπορούν να αντισταθούν και να μην τον ρωτήσουν για τη σύζυγό του, αλλά και εκείνος, σπάνια δεν κάνει κάποια αναφορά στην Κέιτ.

Όταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σέφιλντ, Κέιτ Τζόζεφς, έθιξε το ζήτημα της παιδικής ηλικίας και των προβλημάτων, ακόμα και της αστεγίας, που αντιμετωπίζουν ευάλωτα παιδιά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε ένα τρυφερό σχόλιο για την Κέιτ Μίντλετον και για τις πρωτοβουλίες της σχετικά με την ανάδειξη της σημασίας της παιδικής ηλικίας.

Λύγισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλώντας για την Κέιτ Μίντλετον

Ο Γουίλιαμ σήκωσε ψηλά τα χέρια και χαμογέλασε, λέγοντας “αυτός είναι ο τομέας της γυναίκας μου. Εκείνη θα έπρεπε να κάθεται σε αυτή τη θέση σήμερα”.

Εξάλλου, ο Γουίλιαμ ήταν πολύ φιλικός με τους ανθρώπους που τον συνάντησαν, προκειμένου να μοιραστούν μαζί του τις προσωπικές ιστορίες τους και τα δύσκολα βιώματά τους, έβγαλε σέλφι, ενώ είπε σε έναν πρώην άστεγο πόσο γενναίος είναι που δέχεται να αφηγηθεί δημόσια την προσωπική του ιστορία.

Στους υπεύθυνους του Κέντρου, με τους οποίους συζήτησε το θέμα της αστεγίας και ειδικότερα της αστεγίας ολόκληρων οικογενειών, ο Γουίλιαμ σημείωσε “όλοι εσείς γνωρίζετε καλύτερα από εμένα το θέμα, αλλά μπορώ να σας πω ότι δεν ισχύει το “one-size” ή η θεωρία της μίας λύσης για όλους και για όλα. Πιστεύω ότι χρειάζεται μια λύση ομπρέλα, κάτω από την οποία θα μπουν όλες οι ιδέες, η γνώση και εμπειρίες, θα αναμιχθούν και θα παραχθεί αποτέλεσμα”.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν