«Λύγισε» ο Κώστας Σόμμερ μιλώντας για την κόρη του: «Της δώσαμε το όνομα της μητέρας μου»

Ο Κώστας Σομμερ και η γυναίκα του βάπτισαν το δεύτερο παιδάκι τους και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά και τη συγκίνησή τους.

Τα τρυφερά λόγια για την κόρη του

Ο Κώστας Σόμμερ δεν μπόρεψε να κρύψει τη συγκίνησή του, καθώς μιλούσε για την κόρη του, η οποία μάλιστα βαφτίστηκε πριν από μερικές ημέρες.

Στην εκκλησία βρέθηκαν τηλεοπτικά συνεργεία με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, να κάνουν μερικές δηλώσεις. Μάλιστα, ο Κώστας Σόμμερ συγκινήθηκε καθώς μιλούσε για το όνομα του μωρού.

Σε απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο ηθοποιός είπε: «Δώσαμε το όνομα της μητέρας μου στην κόρη μας. Τα παιδάκια μας είναι πολύ αγαπημένα. Η Βαλεντίνη είναι καταπληκτική ως μητέρα».

Τα λόγια της γυναίκας του

Με τη σειρά της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη περιέγραψε την αντίδραση του γιου της, Ιάσονα, όταν ήρθε στο σπίτι το μωρό, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν κι άλλο παιδί με τον σύζυγό της.

«Στην αρχή ο γιος μας, ο Ιάσονας, νόμιζε ότι η Σιμώνη ήρθε για λίγο στο σπίτι, είχε ενοχληθεί. Δε θέλω τρίτο παιδί. Ο Κώστας με βοηθάει με τα παιδιά», είπε.

Related posts

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η πασχαλινή φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα αγκαλιά με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Ο μπαμπάς μας, ο γίγαντας»: Η οικογενειακή φωτογραφία Κικίλια – Μπαλατσινού με τον μικρό Παναγιώτη & η τρυφερή στιγμή

Αιώνια λατρεμένη Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό βίντεο του MEGA για το μεγάλο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό