”Λιώνουν” από έρωτα – Οι πρώτες φωτογραφίες του Παπαζήση μετά την επισημοποίηση της σχέσης με την Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση ζουν τον απόλυτο έρωτα, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το επιβεβαιώσει.

Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί βρίσκονται σε σχέση εδώ και ένα μεγάλο διάστημα και παρότι προσπαθούσαν να το κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους, οι φήμες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν!

Ιωάννης Παπαζήσης: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με την σύντροφο του

Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες τόσο η Αναστασία Παντούση όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους και παραδέχτηκαν για πρώτη φορά ότι είναι μαζί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινές φωτογραφίες με τη σύντροφό του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, οι δυο τους φαίνονται full in love!

«Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!» παραδέχτηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην Real Life.

Από την άλλη η Αναστασία Παντούση είπε στην Φαίη Σκορδά: «Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω».

Ιωάννης Παπαζήσης: Δείτε την δημοσίευση

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ