Λιώνει ο Κικίλιας για την Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με μένα»

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για τη νέα του ζωή στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού και όπως δήλωσε είναι…χαζομπαμπάς.

Ο χαζομπαμπάς Κικίλιας

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε σε πρωινή εκπομπή του MEGA για τη ζωή του, την ενασχόλησή του με την πολιτική, και για την οικογενειακή ευτυχία έχοντας στο πλευρό του τη Τζένη Μπαλατσινού.

«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω και αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα», ανέφερε αρχικά ο υπουργός.

«Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο», πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας για τον ερχομό του γιου του.

Για τη ζωή του με τη Τζένη Μπαλατσινού ο πολιτικός ανέφερε: «Υπήρξαν δυσκολίες και για τους δύο. Χαίρομαι που ήμουν εκεί και νομίζω τις ξεπεράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι θείο δώρο ο Παναγιώτης. Η Τζένη είναι και σύζυγος, είναι και σύντροφος, είναι και μαμά. Δεν είναι εύκολο να κάνει καριέρα με μένα, άφησε πολλά πράγματα πίσω για μένα».

Related posts

Δήμητρα Ματσούκα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το άνετο και μοντέρνο σπίτι με την υπέροχη θέα

Πήρε το ταλέντο της μητέρας της: Ο χορός της πανέμορφης κόρης της Πάολα που άφησε άφωνους τους πάντες

«Η Δέσποινα Βανδή μεταμφιεζόταν με περούκα – καπαρντίνα και πήγαινε κρυφά στα μπουζούκια να δει τη Βίσση»