Λιώνει ο Χάρης Βαρθακούρης: Η μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πάριο

Ο μεγάλος ερμηνευτής έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει δύο γιους, το Χάρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Αργότερα, παντρέυτηκε με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο γάμος του Γιάννη Πάριου με την Ντίνα Μαρκοπούλου

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, είχε δηλώσει για τους γάμους που έκανε: “Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα, σέβεσαι κι εκείνα και τον εαυτό σου.

Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν τον πήγαινα… Έπαιξε μεγάλο ρόλο και το επάγγελμά μου. Μετανιώνω που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα ίδια τα παιδιά. Δούλεψα τόσο πολύ. Τους αγαπάω και τους τέσσερις. Έχω 4 φίλους, δεν έχω τέσσερα παιδιά!”.

Για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξη του στο «Joy» του ΣΚΑΙ.

Ο Χάρης Βαρθακούρης για τον πατέρα του

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του, τονίζοντας πως δεν θυμάται ακριβώς την περίοδο που χώρισαν οι γονείς του, καθώς ο πατέρας έφευγε από το σπίτι γενικά.

Όπως ανέφερε δεν άλλαξε κάτι στη ζωή του μετά το χωρισμό τους, καθώς δεν χρειάστηκε να αλλάξει σπίτι αυτός, αλλά ο πατέρας του.

Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης, έκανε ειδική μνεία στη μητέρα του, η οποία σύμφωνα με τα συμφραζόμενα ήταν ο στυλοβάτης του σπιτιού και στήριξε πολύ τον Γιάννη Πάριο μέχρι να χτίσει την καριέρα του στο τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Πολύχρωμα πιρουνάκια και βρεγμένα μαλλια! Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζει τις διδυμούλες να τρώνε μετά το κολυμβητήριο

“Όταν χάνεις τους γονείς σου” Ραγίζει καρδιές η Βίκυ Βολιώτη στη νέα ανάρτηση με την κορούλα της

Ελεύθερη κι ωραία, κοιλιακοί πέτρα: Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει (μόνη) την πισίνα και όλοι πρόσεξαν το δάχτυλό της