Λιώνει απο έρωτα η Δέσποινα Βανδή:Έτσι έγινε η γνωριμία των παιδιών της με το Βασίλη Μπισμπίκη:

Δέσποινα Βανδή: Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη ξανά και δεν το κρύβει. Ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης και εκείνη περνούν καταπληκτικά μαζί και όπως η ίδια έχει δηλώσει έχει αναπτύξει μία πολύ όμορφη σχέση και με τα παιδιά της. Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ περήφανη μαμά που τα παιδιά της θέλησαν από μόνα τους να γνωρίσουν τον νέο σύντροφό της αλλά και επειδή νιώθει ότι της έχουν εμπιστοσύνη και τη στηρίζουν σε όλα.

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα». Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Δέσποινα Βανδή: Πώς ανακοίνωσε στα παιδιά της τη νέα της σχέση

«Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίζουν τον Βασίλη. Και εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ για αυτό.

Είναι πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στην μάνα τους, αλλά αυτό δεν θα έφτανε από μόνο του εάν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι» αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Related posts

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πάσχα στο εξοχικό του στο Πήλιο με την μισή showbiz, οι ξέφρενοι χοροί & η ηχηρή απουσία

Πάσχα στο Ντουμπάι και Σοϊλέδη μπάι μπάι: Η Μαρία Αντωνά ξεπερνάει τον χωρισμό με “παρέα” με πασίγνωστο Έλληνα

Δούκισσα Νομικού: Πάσχα στη Μύκονο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη – Το διώροφο σπίτι τους στο νησί