«Λιώνει» από έρωτα η Ανθή Βούλγαρη: «Ακόμα και στη βροχή εσύ είσαι ο ήλιος μου» – Το μήνυμα αγάπης στον Κώστα Κωνσταντίδη για την επέτειο του γάμου τους

Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν χτες, η Ανθή Βούλγαρη και ο σύζυγός της, Κώστας Κωνσταντινίδης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο με το ζευγάρι να φτάνει στην εκκλησία πάνω σε άλογα και τη δημοσιογράφο να φοράει ένα boho νυφικό.

Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της

Η ανάρτηση που έκανε η Ανθή Βούλγαρη για την επέτειο γάμου της
«Ακόμα και στη βροχή…εσύ είσαι ο ήλιος μου» έγραψε η παρουσιάστρια συνοδεύοντας με αυτά τα λόγια την φωτογραφία από τον γάμο τους που δημοσίευσε στο Instagram της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι όπως έχει αναφέρει η Ανθή Βούλγαρη γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, ύστερα από ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα που είχε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την οποία συνεργάζονταν τότε. Ο σύζυγός της ήταν ο ντράμερ του Πέτρου Ιακωβίδη, που ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής. Κάπως έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους, με εκείνη να τους βγάζει φωτογραφίες, αφού οι δυο τους ήταν και κολλητοί φίλοι και να ανταλλάζουν τις πρώτες κουβέντες. Τελικά η ζωή τους ένωσε για πάντα!

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s